Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Turin
San Salvario
Cot' Cos
Cot' Cos Menu

Cot' Cos

Italian

Dishes priced around23€

Photo of restaurant Cot' Cos in San Salvario, Turin

Fast and free booking for:

Menu from Cot' Cos

Browse the menu highlights at Cot' Cos and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Cot' Cos. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegetarian

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Battuta di Fassone gr. 120

Con tuorlo d'uovo di quaglia, scaglie di tartufo nero e abbinamenti fruttati

23,00€
Tagliere di Salami Strani

Con: Asino, Cervo, Cavallo, Capriolo, Cinghiale, Capra, Struzzo, Oca

8,00€
3 Cubetti di Vicciola

Avvolti con lardo patanegra sottile. Al loro interno una briciola di marron glacé. Ai lati granelle di pistacchio e nocciola, adagiati su una cialda di Parmigiano

18,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

RAVIOLONI TONDI

con ripieno di porcini, patate viola Vitelotte (Francesi) e scaglie di tartufo nero (lamellate al momento)

23,00€
PLIN PIEMONTESI

ripieni di canguro australiano brasato al Freisa di Chieri, saltati con burro di malga e salvia

22,00€
GNOCCHI

di patate viola Vitelotte (Francesi) al castelmagno con castagne e miele di castagno

23,00€
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

PANINONE HAMBURGER DI BLACK ANGUS(350 Gr.)

farcito con: formaggi e verdure da guarnire al momento con salse pandemiche: astrazeneca-pfizer sputnik-moderna

25,00€
HAMBURGER DI COCCODRILLO AL GRASSO DI KOBE (su ghisa, Gr.350)

con salsa cambogiana

30,00€
TOFU CROCCANTE AL PANKO

n salsa ponzu e umus di rapa rossa in olio Evo Traldi

16,00€
RANE FRITTE

impanate in farina, uova, sbriciolatura di grissini e panko

25,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone