Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rome
Centro Storico
Casa Bleve
Casa Bleve Menu

Casa Bleve

Roman, Italian, Mediterranean, European

Dishes priced around21€

Photo of restaurant Casa Bleve in Centro Storico, Rome
Casa Bleve is not bookable via Quandoo yet. To make a reservation, contact the restaurant using the details below. Checkout the opening hours first and bear in mind that if you reserve ahead, you won't have to wait in line.

Menu from Casa Bleve

Browse the menu highlights at Casa Bleve and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Casa Bleve. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

Fiori di zucca freschi ripieni di ricotta e pistacchio

18,00€
Carpaccio di manzo di Fassona Piemontese con parmigiano e rucola

18,00€
Gli sfizi di Casa Bleve

I Classici involtini di peperone arrosto con crema di tonno capperi e acciughe, mozzarella di bufala con alici, fiore di zucca ripieno di ricotta e pistacchio ed altre prelibatezze di giornata

20,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Riquadro Verrigni all’amatriciana con guanciale del casentino, salsa piccante di pomodoro e pecorino

16,00€
Pici con battuto di scorfano e pomodorino fresco

22,00€
Spaghettone con olio, aglio nero e tartare di tonno

22,00€
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

Straccetti di Rombo con datterini e fiori di zucca

22,00€
Guanciola di manzo marinata al Nebbiolo con purè di patate e sedano fritto

22,00€
Trancio di ricciola con caponatina di verdure e polvere di olive

24,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Semifreddo al pistacchio di Bronte con salsa alla gianduia

Tarte Tatin di mele calde servite con gelato alla crema

Tortino al cioccolato fondente con gelato al latte di bufala e pepe rosa del Madagascar