Menu from Osteria al 31
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
Tartare di manzo alla senape, cipolla rossa agrodolce, olive taggiasche e pomodori secchi su fonduta di brie
Beef tartar, mustard, sweet-and-sour red onion, olives, dried tomatoes and brie fondue
Tagliere misto di salumi e formaggi
Mixed plate with regional salami and cheese
Sfogliata di baccalà mantecato e pane carasau, peperone arrostito e menta
Creamed cod fish with carasau bread, roasted sweet peppers and mint
Mains
Primi della tradizione
(Amatriciana, Gricia, Carbonara, Cacio e pepe) 1, 3, 7 € 14 Traditional roman first courses
Tagliatella limone e zafferano con zucchine alla scapece aglio nero e menta
Homemade tagliatelle with lemon, safron, “scapece” zucchini, black garlic and mint
Tonnarelli con polipo, limoncina e capperi disidratati
Homemade tonnarelli with octopus, melissa herb and dried capers
Frittura di pesce e verdurine di stagione
Fried mixed fish with season veggies
Tagliata di manzo con patate arrosto e finocchio gratinato
Beef entrecote steak with roasted potatoes and fenenl au gratin
Polpo rosticciato su quenelle, patata dolce con cipolla rossa all’agro timo e ananas alla piastra
Roasted octopus with sweet potatoes, red onion and grilled pineapple
Desserts
Tiramisù
Caffè Illy e cacao Amedei
Caramello in terra
Millefoglie con crema al caramello salato, namelaka al cioccolato Orelys e cacao Millefeuille with salted caramel cream, Orelys chocolate namelaka and cocoa
Tatin di mele, vaniglia e anacardi
Apple tatin with vanilla and cashew nuts
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone