Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rome
Monti
Ristorante Cotto
Ristorante Cotto Menu

Ristorante Cotto

Pizza, Italian, Steak, Fish

Dishes priced around17€

5.5/6

2 reviews

Photo of restaurant Ristorante Cotto in Monti, Rome
Ristorante Cotto is not bookable via Quandoo. To make a reservation, contact the restaurant using the details below.

Menu from Ristorante Cotto

Menu highlights

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

BACCALÀ* RIVISITATO ALLA VICENTINA CON POLENTA E FOGLIE DI PORRO

Cod Fish (Vicentina Style) wiith Polenta leek leaves

15,00€
TRITTICO DI BRUSCHETTE (POMODORO, PORCINI E CREMA DI TARTUFO)

3 varius Bruschette (tomatoes, porcini mushroom and tartufo cream)

11,00€
FLAN DI ZUCCA CON CUORE DI PROVOLA E SPECK CROCCANTE

Pumpkin Flan with Provola cheese and crispy Speck

13,00€
CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salads

INSALATA SALMONE

Salmone marinato, spinacini, patate al vapore pomodorini e riduzione di balsamico Marinated Salmon, baby spinach, steamed potato, cherry tomato and balsamic vinegar reduction

14,00€
CHICKEN CAESAR SALAD

Lattuga, rucola, pollo, pane tostato, cesar sauce, parmigiano Lettuce, arugula, chicken, toasted bread, cesar sauce, parmesan cheese

13,00€
INSALATA CROCCANTE

Iceberg, ceci, olive, pomodori, primo sale, pomodori secchi, crostoni e aceto balsamico Iceberg salad, chickpeas, olives, tomato, fresh cheese, sun-dried tomato, toasted bread and balsamic vinegar

14,00€
E42C18FB-8C54-4B51-9B2D-139C3FD09AAE

Pizza

PUGLIESE: FIOR DI LATTE DI AGEROLA, POM. PACHINO, BURRATA PUGLIESE, TARALLO LUNGO DI BARLETTA SBRICIOLATO.

Pugliese: fresh mozzarella, cherry tomatoes, soft mozzarella, crumbled tarallo

16,00€
CAMPANA: FRIARIELLI CAMPANI (BROCCOLETTI) E SALSICCIA TAGLIATA A PUNTA DI COLTELLO, FIOR DI LATTE DI AGEROLA

Campana: broccoli, sausages, fresh mozzarella

15,00€
SICILIANA: POMODORO, MOZZ. DI BUFALA D.O.P., MELANZANE A FUNGHETTO, ALICI, CAPPERI DI PANTELLERIA

Siciliana: tomato sauce, buffalo mozzarella, fried eggplant, anchovies, cappers

15,00€

Pasta

RISOTTO AL GORGONZOLA CON LACRIME DI BAROLO E SPECK CROCCANTE

Risotto with Gorgonzola cheese tears of Barolo wine and crispy speck

16,00€
SCIALATIELLI CON ZUCCA MANTOVANA, CALAMARI*, FOGLIE DI PORRO E CRUMBLE DI PANE NERO

Scialatelli pasta with Mantovana pumpkin, squid, leek leaves and crumble of black bread

16,00€
SPAGHETTI ALLA CARBONARA

Spaghetti Carbonara, in egg yolk creamy sauce with bacon, black pepper and cheese

13,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

TORTINO AL CIOCCOLATO BIANCO CON FONDUTA DI CIOCCOLATO NERO PICCANTE DI MODICA

White chocolade cake with black chocolade spyce fondu of Modica

9,00€
TIRAMISÙ CLASSICO

Classic homemade tiramisù

8,00€
CHEESECAKE AI FRUTTI DI BOSCO

Red fruit Cheesecake

8,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

TRANCIO DI OMBRINA* SCOTTATO CON PEPERONE CRUSCO E VERDURE DI STAGIONE

Seared Croaker fillet with crusco pepper and season vegetables

19,00€
FILETTO DI MANZO DANESE AI FERRI CON MARMELLATA DI DATTERINI E PATATE AL FORNO

Grilled Danish Beef Fillet with roasted potatoes

24,00€
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA CON PATATE AL FORNO

Saltimbocca “alla romana” (escalope with ham and sage) and roasted potatoes

15,00€
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €4.50 cashback.

Leave a review and earn €1.50 cashback.