Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Novara
Centre
Theo's Restaurant
Theo's Restaurant Menu

Theo's Restaurant

Fish

Dishes priced around21€

Photo of restaurant Theo's Restaurant in Centre, Novara
Theo's Restaurant is not bookable via Quandoo yet. To make a reservation, contact the restaurant using the details below. Checkout the opening hours first and bear in mind that if you reserve ahead, you won't have to wait in line.

Menu from Theo's Restaurant

Browse the menu highlights at Theo's Restaurant and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Theo's Restaurant. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Zuppa fresca di ricotta, ostriche, limone candito e sedano

15,00€
Battuto di scamone piemontese, cipolle rosse in agrodolce e burrata al pepe rosa

16,00€
Gelée di gin tonic al lime, astice tagliato a crudo e spadellato, mela verde, mango, fiori eduli e germogli

26,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Inversione di raviolo di nostra produzione: sfoglia all’uovo, ripieno di pomodoro del Piennolo, crema di burrata, spinacino novello e basilico

16,00€
Ravioli di konjac e nero di seppia, ripieni di sampietro e cipollotto, con crema di spugnole, gamberi rossi di Mazzara, spuma di asparagi, salicornia e basil cress

22,00€
Risotto “Acquerello 7 anni” al Franciacorta con spuma di Franciacorta, ostrica ghiacciata, aria d’ostriche, coulis di mirtilli e caviale Calvisius

25,00€
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

Acquario: tartare di branzino, trancio di branzino con pelle croccante, crema di sedanorapa, alghe fritte (nori e spaghetti di mare) e verdure baby

18,00€
Pluma di maiale Iberico ed il suo ristretto alla soia, arancia, miele, carotine baby, crumble al caffè, zenzero candito e semisfere di gelatina al lime

19,00€
Halibut su crema al mango e lime con ratatouille di papaya, mango, peperoncino, cipollotto e menta, cialda di pane allo zafferano e caviale di ponzu

26,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Esplosione di cannolo

6,00€
Lemon creme

7,00€
Budino al latte di mandorla con coulisse di fragole e more, frutti di bosco e menta

6,00€