Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Agrigento
Sciacca
Venti Nodi
Venti Nodi Menu

Venti Nodi

Mediterranean, Fish

Dishes priced around13€

4.0/6

2 reviews

Photo of restaurant Venti Nodi in Sciacca, Agrigento

Fast and free booking for:

Menu from Venti Nodi

Browse the menu highlights at Venti Nodi and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Venti Nodi. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegan

Vegetarian

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Insalata di polpo

polpo, sedano, insalata, limone

10,00€
Polpo all' agrdolce

polpo, èpomodoro, aglio, cipolla, olive, capperi, aceto

12,00€
Bruschette di ricci

8,00€
Antipasti di assaggi del giorno

12,00€
Parmigiana di mare

melanzana, spada affumicato, pomodoro, besciamella

8,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Allo scoglio

cozze, vongole, scampi, gamberetti, aglio, pomodorino, prezzemolo

13,00€
Venti nodi

gamberetti, aglio, zucchine, melanzane, pomodorini, finocchietto selvatico, mollica tostata

10,00€
Scampi e pesto di pistacchio

scampi, pistacchio, aglio

12,00€
Burrata e gambero rosso

gnocchi, crema di bufala, gambero rosso, aglio, pomodorini

15,00€
Ai ricci

ricci, aglio, prezzemolo, peperoncino

16,00€
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

Pesce spada alla palermitana

pan grattato, grana, olio

12,00€
Gamberoni Rossi di seconda*

alla griglia

18,00€
Cozze scoppiate con limone

cozze limone pepe

8,00€
cozze ala belga

cozze, patatine fritte , salsa hollandaise

12,00€
Venti nodi

cozze, polpo, scampi, vongole, gamberi, pomodoro, aglio

14,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

frutta di stagione

3,00€
Sorbetto

2,00€
dessert del giorno

4,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone