Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Florence
Centro storico
B.O.r.G.O.
B.O.r.G.O. Menu

B.O.r.G.O.

Photo of restaurant B.O.r.G.O. in Centro storico, Florence

Fast and free booking for:

Menu from B.O.r.G.O.

Browse the menu highlights at B.O.r.G.O. and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at B.O.r.G.O.. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegan

Vegetarian

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Prosciutto

di Cinta Senese tagliato a mano con burratina affumicata e carciofi sott'olio

Formaggio

Monte 27, blu di capra, pecorino di Pienza gran riserva e Occelli al Barolo

Acciughe

Mar Cantabrico, burro Echiré, peperone piquillo e pane tostato

Paté di fegatini di coniglio

giardiniera, pane tostato e pourriture noble Potere Petreto

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Crema di piselli

porri, ginger, menta fresca e mandorle tostate

Cecina

- con verdure croccanti, burrata e semi di zucca tostati

Falafel di fave

- con labneh

Insalata dell'orto bioattivo

- verdure miste cotte e crude a seconda degli arrivi del giorno

A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

Polpo alle due cotture

- con patate sauté alla paprika

Tempura di pollo disossato

- con patate marsicane fritte

Filetto di maiale

- lardellato con cipolle caramellate e puré di patate marsicane

Petto d'anatra scottato

- salsa Worcestershire e miele d'acacia con puré di cavolfiore

Tartare di manzo

- razza piemontese, servita con uovo di quaglia

Pasta

Cappellacci ripieni di burrata

agù bianco di faraona, scorza di limone e grué di cacao

Spaghetti alla chitarra

bottarga di tonno rosso, pinoli tostati e mollica croccante

Chicche di patate

crema allo zafferano e scorza d'arancia

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone