Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Cuneo
Centro Storico
Il grill del Lovera
Il grill del Lovera Menu

Il grill del Lovera

Italian, Enoteca

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Il grill del Lovera in Centro Storico, Cuneo

Fast and free booking for:

Menu from Il grill del Lovera

Browse the menu highlights at Il grill del Lovera and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Il grill del Lovera. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Catalana di polpo

piatto estivo omaggio ad Alghero: pomodorini, sedano, cipolla e olive

15,00€
Battuta di fassona piemontese

taglio al coltello con tartufo nero estivo

15,00€
Tortino di pasta sfoglia salata

ripieno di crema di avocado, pomodorini e basilico

12,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pansotti di magro

con salsa di noci

12,00€
Tagliolini detti “tajarin”

con moscardini con salsa di pomodorino piccante

16,00€
Risotto Carnaroli con funghi di stagione e tartufo nero estivo

19,00€
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

Rolata di coniglio

su crema di peperoni alla brace

18,00€
Tagliata di Fassona alla brace

in forno Josper, servito sulla pietra

22,00€
Filetto di vitella con funghi di stagione

e tartufo nero

28,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Bavarese alle castagne

con marron glacé Agrimontana. Bavarois des chataignes avec marrons glacé Agrimontana. Chestnut bavarese with glazed Agrimontana chestnuts

7,00€
Bonet all'amaretto tradizionale con panna

Amaretto traditionnel Bonet à la crème. Traditional amaretto and chocolate cake with wipped cream.

7,00€
Zuppetta di frutta fresca con gelato.

Soupe de fruits frais avec glace. Fresh fruit soup with ice cream

7,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone