Menu from Le Terrazze al Colosseo
Browse the menu highlights at Le Terrazze al Colosseo and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Le Terrazze al Colosseo. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...
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Menu highlights
Antipasti
Soufflè di verdure, salsa al taleggio, aceto balsamico e radicchio brasato
Vegetable soufflé, Taleggio cheese sauce, balsamic vinegar and braised radish
Girello di vitello rosé cotto a 52°, pesto di pistacchio, caprino con tartufo nero
Rosé veal, round cooked at 52° C, pistachio pesto, goat cheese with black truffle
Abbraccio Romano, carciofo romano ripieno di baccalà mantecato
Abbraccio Romano, Roman artichoke stuffed with creamed cod
Specials
Rombo cotto dolcemente con patate, fagiolini in salsa remoulade, jus di mare
Sweetly cooked turbot with potatoes, green beans in remoulade sauce, seafood jus
Filetto di manzo brasato
Braised fillet of beef
Guancia di manzo stufata alla vaccinara con parmantier alle erbette, cialda di tapioca e purea di zucca
Beef cheek stewed alla vaccinara with parmantier with herbs, tapioca wafer and pumpkin puree
Desserts
Babà con crema allo zabaione e caramello salato fumé con frutti di bosco
Babà with eggnog cream and smoked salted caramel with berries
La nostra cheesecake con salsa ai frutti rossi
Our cheesecake with red fruit sauce
Tiramisù
Spaghetti alle vongole con fiori di zucca e bottarga di muggine
Spaghetti with clams, courgette flowers and mullet roe
Ravioli con capesante e gamberi con rana pescatrice
Ravioli with scallops and prawns, monkfish
Risotto Colosseo “by night” con zabaione allo zafferano, polvere di carbone, ristretto di guancia, tartufo e gocce di Pecorino
"By night” Colosseum risotto with saffron zabaglione, charcoal powder, cheek sauce, truffle and drops of Pecorino cheese
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