Menu from Corte dei Trulli Alberobello
Browse the menu highlights at Corte dei Trulli Alberobello and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Corte dei Trulli Alberobello. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
POLPO LACCATO ALLA SALSA BARBECUE
su crema di patate allo zafferano e polvere di olive* LACQUERED OCTOPUS WITH BARBECUE SAUCE on potato cream with saffron and olives powder*
GRAN TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI accompagnato da chutney (confetture)
LARGE CHOPPING BOARD OF CURED MEATS AND CHEESES accompanied by chutney (jams)
TARTARE DI TONNO PINNA GIALLA, LIME E PEPE ROSA
con mandorle tostate e olio al basilico* YELLOW FIN TUNA TARTARE with lime and pink pepper
Desserts
TIRAMISÙ
CREMOSO AL PISTACCHIO
PISTACHIO CREAMY
DESSERT DEL GIORNO
DESSERT OF THE DAY
ORECCHIETTE ALLE CIME DI RAPE servite con mollica soffritta e profumata
ORECCHIETTE WITH TURNIP TOPS served with fried and fragrant breadcrumbs
FUSILLONE AL POMODORINO ROSSO INFORNATO
con pesto di rucola servito con fonduta di caciocavallo pugliese e tartare di tonno rosso FUSILLONE WITH BAKED RED TOMATO with rocket pesto served with Apulian caciocavallo sauce and red tuna tartare
FAGOTTINO RIPIENO AI CROSTACEI
con datterino giallo semi dry, servito con gambero rosso in purezza FAGOTTINO PASTA STUFFED WITH CRUSTACEANS with semi-dry yellow datterino tomatoes, served with raw and prawn *
TAGLIATA DI TONNO PINNA GIALLA
con porro fritto servito con salsa ponzu SLICED YELLOW FIN TUNA with fried leek served with ponzu sauce
TAGLIATA DI MANZO con rucola, scaglie di grana e pomodorini
SLICED BEEF with rocket, parmesan flakes and cherry tomatoes
FILETTO DI MANZO GRIGLIATO servito con salsa ai funghi porcini e patate novelle al forno
GRILLED BEEF FILLET served with porcini mushrooms sauce and baby potatoes
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone