Menu from Evo Hosteria Trastevere
Check out the menu(s)
Menu highlights
Includes dishes that are:
Gluten-free
Vegetarian
Antipasti
Polpette di bollito*, crema cacio e pepe e salsa verde
Boiled meatballs, cream of cheese and pepper and green sauce
Parmigiana di melanzane
Eggplant parmigiana
Fiori di zucca gratinati, cacio, pepe e noci
Zucchini flowers au gratin whit pecorino cheese, pepper and nuts
Carpaccio di Fassona marinato, zabaione salato e pere
Marinated Fassona carpaccio, salted zabaglione and pear
Culatello di Zibello e burrata 14
Culatello ham from Zibello and burrata
Carpaccio di Polpo* alla Catalana
Octopus salad with potatoes, cherry tomatoes, red onion and celery
Cannolo* di baccala mantecato, hummus di ceci e aioli
Creamed cod cannolo, chickpea hummus and aioli
Pasta
Tradizione romana
Spaghettone alla carbonara con guanciale croccante Spaghetti whit egg, pecorino cheese, pepper and pork cheeks
Pici alla amatriciana con guanciale croccante
Homemade pasta with pork cheeks, tomato sauce and pecorino cheese
Pici cacio e pepe
Homemade pasta with pecorino cheese and black pepper
Pappardella ripiena di stracotto di manzo*, burro, pioppini, 14 salsa di grana e riduzione di primitivo
Homemade pasta stuffed with beef, mushrooms and primitivo wine
Fettuccine ragù bianco di faraona*, cicorietta e ricotta salata
Fettuccine with guinea fowl ragù*, chicory and salted ricotta
Risotto “Carnaroli”, San Marzano, stracciatella e basilico
“Carnaroli” risotto, San Marzano tomatoes, stracciatella and basil
Spaghettone Mancini ajo, ojo, calamari* e quinoa croccant
Spaghetti, calamari and crunchy quinoa
Fettuccine casereccie gallinella* e datterino arrosto
Fettuccina, fish and cherry tomatoes
Gnocchetti di patate, baccalà* e carciofi
Potato gnocchi, codfish and artichokes
Petto d’anatra*, ciliegie e pere
Duck breast*, cherries and pears
Meat
Petto d’anatra* , ciliegie e pere
Carrè di agnello in panura*, carciofi e terrina di patate
Lamb*, artichokes and potato terrine
Fish
Polpo* rosticciato, fave e cicoria
Salmone* al sesamo nero, asparagi e arancia
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone