Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Naples
Centro Storico
Attanasio - Ristorante Tipico Napoletano
Attanasio - Ristorante Tipico Napoletano Menu

Attanasio - Ristorante Tipico Napoletano

Neapolitan, Pizza

Dishes priced around11€

Photo of restaurant Attanasio - Ristorante Tipico Napoletano in Centro Storico, Naples

Fast and free booking for:

Menu from Attanasio - Ristorante Tipico Napoletano

Browse the menu highlights at Attanasio - Ristorante Tipico Napoletano and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Attanasio - Ristorante Tipico Napoletano. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegetarian

31CA78D5-C09A-4F44-A73F-187385966112

Chef's Recommendations

Pasra e patan'

Provola affumicata dei monti lattari, patate cotte con sedano,carota e cipolla, parmigiano reggiano, basilico, olio evo napoletano, tarallo sbriciolato

7,00€
Salsiccia e friarielli

Provola dei monri lattari, salsiccia, friarielli, parmigiano reggiano, olio evo.

7,50€
Genovese

Sugo genovese(con cipolle e carne), fiordilatte di Agerola, parmigiano reggiano, basilico, oliko evo

9,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Spaghetti alle vongole veraci

14,00€
Scialatielli al cartoccio

14,00€
Linguine Attanasio

Pesto di pistacchi, scampi, pomodori secchi

16,00€
8F7C12FA-D2A6-4C67-B8E7-644959809875

Seafood

Pescato del giorno

Orata,Spigola(Branzino),Rombo, Gallinella,Pescatrice, Sarago prezzo all'ettogrammo

6,00€
pescato del giorno

Pezzogna,Dentice,Scorfano,Astice prezzo all'ettogramo.

8,00€
Pescato del giorno

Aragosta, Granseola, Cicala, prezzo all'ettogrammo.

15,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Tiramisu

5,00€
Pastiera Napoletana

5,00€
Panna cotta

5,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone