Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Imperia
Ranzo-Borgo
Gallo della Checca
Gallo della Checca Menu

Gallo della Checca

Ligurian, Italian, Mediterranean, Enoteca

Dishes priced around33€

Photo of restaurant Gallo della Checca in Ranzo-Borgo, Imperia

Fast and free booking for:

Menu from Gallo della Checca

Browse the menu highlights at Gallo della Checca and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Gallo della Checca. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegan

Vegetarian

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Entrées

Royale di gallo con salade nicoise e tartufo

25,00€
Uovo in cocotte con tartufo dalla nostra tartufaia

30,00€
Emilia Sognante

30,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

"Les Pommes"

omaggio a Botero

30,00€
Patata prugnona, foie-gras, pomodorini, taggiasche

25,00€
Ravioli di "Zibello Ranzo senza ritorno"

al fondo bruno con tartufo dalla nostra tartufaia

25,00€
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

La Fassona e tartufo dalla nostra tartufaia

50,00€
"Monsieur le President"

rompiamo la crosta, omaggio al Maestro Bocouse

40,00€
Sella di coniglio alla Wellington

30,00€
773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Set Menu

L'Impronta

percorso degustazione in 5 portate. Proposta per tutto il tavolo. Menù creato dallo Chef Ugo Vario per coloro che vogliono farsi guidare dalla sua creatività e passione, seguendo un percorso che rispecchia la sua filosofia di cucina.

95,00€
Degustazione Vini

Abbinamento di vini al calice selezionati dal nostro Sommelier e dalla nostra cantina privata

40,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Chantilly in bilico

15,00€
Passione e Tormento

15,00€
Il Mondo nel Cioccolato

12,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone