Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Naples
Nola
Osteria Vini e Boccacci
Osteria Vini e Boccacci Menu

Osteria Vini e Boccacci

Italian, Neapolitan

Dishes priced around11€

Photo of restaurant Osteria Vini e Boccacci in Nola, Naples

Fast and free booking for:

Menu from Osteria Vini e Boccacci

Browse the menu highlights at Osteria Vini e Boccacci and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Osteria Vini e Boccacci. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Cassettina di Boccaccielli

x2

11,00€
Antipasto di Mare

x2 salmone scottato con granella di pistacchio, filetto di baccalà marinato al pepe rosso, spiedino di totano, carpazzio di spada con maionese al limone, gamberoni grigliati

20,00€
Antipasto Vini e Boccacci di Terra

x2 selezione di salumi e formaggi di qualità, caprese di bufala, bruschette farcite, tortino di patate con formaggio fuso, provolette farcite, pancelle imbottite

18,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Spaghettone Quadrato

aglio, olio extravergine cilentano, tarallo e acciughe

8,00€
La Nerano

Zucchine fritte, provolone del monaco, basilico

9,00€
Fusilloni Napoletani

datterino giallo, guanciale stagionato e scaglie di cacio dei monti lattari

9,00€
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

Ribeye Argentina

circa 300gr con contorno

16,00€
Baccalà fritto

crema di patate, acciughe, pomodorini secchi, scarola riccia e olive nere

12,00€
Polpo Arrostito

su pane bruschettato, peperoncini verdi, crema al parmigiano e mandorle tostate

13,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Tiramisù Pan di Stelle

4,00€
Babà Napoletano

5,00€
Cheesecake in Boccaccio

4,00€

If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant

Book a table before they’re gone