Menu from Ristorante Ughetto
Check out the menu(s)
Menu highlights
Antipasti
Salumi della tradizione umbra, giardiniera e torta al Testo
Traditional Umbrian cured meats, pickled vegetables and “Torta al Testo” bread (for 2 people)
Polpette di baccalà e puntarelle
Cod and puntarelle meatballs
Involtino di indivia con coratella di agnello
Endive roll with lamb offal
Mains
Tagliolini con carpa affumicata e cipollotto fondente
Tagliolini with smoked carp and fondant onion
Minestra di farro, zafferano di Città della Pieve, vongole e asparagi di bosco umbri
Spelt soup, saffron from Città della Pieve, clams and Umbrian wild asparagus
Umbricelli con cacio, guanciale e carciofi
Umbricelli with cheese, guanciale and artichokes
Porchetta della casa con spuma di patate e verza
Roast pork with potato mousse and cabbage
Hummus di ceci bio umbri, e moscardini del Mediterraneo in umido e finocchietto selvatico
Organic Umbrian chickpea hummus, and stewed Mediterranean octopus with wild fennel
Agnello fritto con carciofi e patate
Fried lamb with artichokes and potatoes
Desserts
Bacio e coulis di fragole
Kiss (chocolate parfait) and strawberry coulis
Semifreddo allo zabaione e amaretto
Eggnog and amaretto parfait
Bavarese ai frutti di bosco
Bavarian cream with berries
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone